Miről ismered fel az új dimenzió honfoglalóit?

Levettem magamról a záró kupakot, és azóta ömlik szívemből a forró láva.

Van, kit melegít, van, akit megéget.

Nem mindenkinek tudom elhozni a szépet.

Jakab István

Feladod az össszes hitedet, és folyamatosan megtapasztalod a külső és belső valóságot.

A tudatosodás már nem hitkérdése, és már a megbizonyosodásra sincs szükséged.

Mivel az elméd által létrehozott összes hitrendszert felszámoltad, képes vagy minden dolgot úgy elfogadni, ahogy az van.

Megtalálod a benned lévő istent, akivel egyek vagytok a szeretetben.

Amikor ez a tapasztalás kiteljesedik benned, megéled , hogy a világ benned van, és minden, ami ezen kívül volt, az elme által létrehozott virtuális káprázat illúziója volt.

Eltűnik a harag, a düh, a szorongás. Megtapasztalod a folyamatos béke állapotát.

Mivel minden betegség, minden fájdalom, minden sóvárgás hitrendszereink által manifesztált reakcióik voltak, a megérkezés állapotában ezek megszűnnek, elpárolognak.

Az egészség, a harmónia lesz az a jellemző létállapotod, amelyek fényében érzékeled a külső és belső világ eseményeit, de már nem alkotsz újabb véleményt, nem hozol létre újabb hitrendszereket, nem reagálsz.

A belső világ felébredésével olyan leszel a környezeted számára, mint egy világítótorony és azt veszed észre, hogy egyre többen közelednek hozzád. Először még kardoskodnak a hitrendszereik igazáért, de a megadás, béke állapotában ők is megérkeznek.

Az ébredés tapasztalásban egy abszolút aktív állapotban vagy, létezésed teljes energiáját fel tudod használni az alkotásra, segítésre, kiáradásra. Azt veszed észre, hogy meglátod a másik emberben a szépséget, a betegséget, létezésének lényegét, küldetését.

Jakab István

Tények félelemkeltés helyett  – Juhász Gergely, Jakab István

Hova menekülnek az emberek, ha krízis van, ha válság van, ha meg akarják menteni és biztonságban szeretnék tudni kisebb, vagy nagyobb vagyonukat, egyéb értékeiket? Mi minden igazolódott be az előrejelzésekből a pénzügyi és a kötvénypiacokon? Hogyan alakultak a vegyes befektetési portfóliók? Egyre nagyobb bizonyosságot nyer, hogy egy pénzügyi korszak lezárult és új korszakba léptünk.

Mi a helyzet az energiával? Az olcsó energia kora láthatóan véget ért. Mi mindenről nem beszélnek nekünk?

Hogyan tudjuk valamelyest megkönnyíteni ezt a nehéz átmeneti időszakot?

A beszélgetésben bemutatott grafikonok az alábbi linken elérhetők:
https://www.conclude.hu/pdf/VNTV20221124%20-interju%20-Juhasz-Gergely%20-%20Conclude%20Zrt-.pdf

Elérhetőségek:

Weboldal: www.conclude.hu

https://goldtresor.com
https://azenaranyam.hu/

További információk:
https://www.conclude.hu/aranypiaci-hirek/2061-vntv-interjuk-juhasz-gergellyel-a-conclude-zrt-vezerigazgatojaval.html


Mágikus időzónában vagyunk. Új világ, új ember van születőben!– Spitzer Gyöngyi Somíta, Horányi Ágnes

Újjászületésben vagyunk, vagy újraélesztésben? Át lehet születni most egy Új Világba, vagy egészen önmagunk alá süllyedünk?

A tudatlanság, a sötétség kora lejárt. Minden ébred, ami eddig bennünk öntudatlan volt. A régi világnak annyi, az új pedig még szűz terület. Új világ, új ember, új nő és új férfi. Elég nagy most a tolongás a szülőcsatornában. Sok még a teher, mit tovább nem vihetünk. Ezek átalakítása egy erőteljes belső alkímiai folyamat. Bele kell állni a saját égő máglyánkba.

Van, ki már megjárta ezt előttünk, ki „megszülte újra önmagát”, és felébredt, aktív ősi energiájával óvó bábaként fogja a kezünket, hogy biztonságban megtörténhessen ez a felszabadító és megújító transzformáció.

Van, aki már ünnepli a létezést. Hálás azért, hogy ember lehet, a legegyszerűbb ösztönlénytől kezdve a legszentebb, legmagasztosabb isteni lényig. Emlékezz te is az igazságodra!

Soma Mamagésa, (Spitzer Gyöngyi Somíta): Szakrális új nő című könyve megrendelhető és megvásárolható a könyvesboltokban.

Spitzer Gyöngyi Somíta elérhetősége:

http://www.ujegyensuly.hu

Kezdőoldal

Facebook: https://www.facebook.com/soma.mamagesa.1


Ufókutatás: Megmentik-e vajon a földönkívüliek az emberiséget? – Miklós Attila, Jakab István

Számos bizonyíték van már arra, hogy nem vagyunk egyedül. Eddig sokan félték a földönkívülieket, az idegen fajokat, az ufó jelenségeket, de ma már egyre többen tőlük várnak valamiféle megmentést. Mi az igazság? Az idegen lényeket, a különös szimbólumokat, eszközöket, járműveket a parajelenség kategóriába sorolják. Ezek vajon veszélyre utalnak, vagy éppen ezekben rejlik túlélésünk záloga?

Az ufó jelenségek kutatása nem tréfadolog. Rengeteg hír el van hallgatva az emberek elől ezen a téren. Milyen típusú földönkívüli fajok léteznek, amikről már vannak sejtéseink? Vannak jó és rossz indulatú fajok? Meg tudják-e szállni az embereket a földönkívüli lények? Tudunk-e már velük kommunikálni?

Honnan lehet tudni, hogy egy-egy úfójelenségről készült felvétel valódi-e?

Beleavatkozhatnak-e idegen civilizációk, fajok az emberiség életébe? Élnek-e idegen fajok emberi formában? Lehet, hogy mindannyian idegen lények vagyunk, csak most emberbőrbe bújtunk? Meg lehet-e különböztetni a nem fizikai lényeket és a földönkívülieket? Mi mindenre terjed ki az ufókutatók tevékenysége?

Elérhetőség:
www.attilahun.hu
Email: boco55@citromail.hu


Ha nincs tanár, jövő sincs! – Rajzó Ildikó, Jakab István

Válságos helyzetbe került a közoktatás, vagy más néven inkább közátnevelés. közidomítás? Lesz-e módszerváltás? Érdemes-e a régihez ragaszkodni?

Kik nevelik ma és mire a gyermekeinket? Milyen állapotban vannak a pedagógusok? Nem megbecsült, nem megfizetett, nem elismert rezgésükkel nem tudnak tekintély lenni,  nem tudnak őket valóban megillető, követendő példa lenni a mai érzőbb gyermekeknek! A gyermekek tisztán érzik, és lereagálják, ha a pedagógus támogatás, valódi erő nélkül, tehetetlenül áll előttük. Megérzik a bizonytalanságot, a félelmet. Amit a pedagógusok a tudáson kívül adni tudnak, az azonban szerencsére soha nem változik, amióta világ a világ, és ez a tiszta szívük, a felelősségteljes elkötelezettségük, az alázatuk, a hivatástudatuk, a jó szándékuk. Ők még hisznek a gyermekekben. Hisznek bennük, hisznek a jövőben.

Mennyire tudatosak ma a pedagógusok? Meg merik-e tenni, fogják-e engedni, hogy ébredjenek, hogy megújuljanak, hogy kiemelkedjenek ebből a korlátolt rendszerből, és valóban a gyermekek egészséges testi-lelki- és szellemi fejlődését egyaránt lehetővé tevő módozatokon végezzék a tevékenységüket?


Szív- és érrendszer – Jakab István, Földi Katalin

Hogyan lehet megelőzni a szív- és érrendszeri betegségeket? Mit lehet a szív vitaminjának tekinteni? Mi mindenben tudja a szervezetünk egészségét támogatni a Q10 készítmény? Milyen formában tud a felszívódás a leghatékonyabb lenni, hogyan tud a sejtfalon keresztül könnyebben beépülni?

Tekintse meg a Viva Natura Webáruház legfrissebb ajánlatait: www.vivanatura.hu


Tekintse meg legfrissebb videóinkat ITT>> https://vntv.hu/category/videok/

Minden héten hírlevéllel kedveskedünk a VNTV nézőinek.
Ön is regisztráljon! : https://vntv.hu/a-vntv-heti-hirei/

Hogyan tudom támogatni a VNTV működését?

Filmkategóriáink

Lejátszási listák

Filmjeink az elmúlt évekből

Aktuális látogatók száma

Top
VNTV - Viva Natura Televízió