• Ezotere-fere
  • Még végjátékban vagyunk, vagy már új játék vette kezdetét?

Most ne bízd magad a hamis prófétákra, legyél Te a saját létezésed irányítója!

Jakab István

Sokan, sokféleképpen érzik magukat elesettnek a mai, kaotikus világban, amelyről többen azt vallják, hogy jelenlegi civilizációnk végjátéka.

Önjelölt, komoly arcú próféták, mágusok, kormányzók özönlötték el az utcákat, Atlantisz főpapjai tanácskoznak maya spirituális vezetőkkel és nagyon komoly arccal osztják az igét.

Sokan ismerjük azt a viccet, hogy az okos ember mindig hülyéskedik, a hülye ember mindig okoskodik. Ők a hülye bácsik, a feltalálók, akik folyamatosan osztják az észt, a meg nem értés legkisebb gyanújára átkot szórnak, és a végítélet poklával fenyegetőznek. A szentlélek eljövetelét árulják, amelyet ők hoztak el a múltban is, és a mostani végítélet óráinak felkent sorsirányítói.

Követők szép számban vannak – mindig is voltak. Nem egyszerűbb várni a Maya Főpap reinkarnációjától a megoldást, minthogy magunk emelkedjünk arra a rezgésszintre, ahol képesek vagyunk befogadni a Szentlelket?! Ehhez meg kell haladni önmagunk korlátait, gondolkodásmódunkat, a világról alkotott képünket, komfortzónánkat. Van a másik út, együtt álmodozni a mágussal, főpappal, és a szent bénultság állapotában nem cselekedni semmit.

Akkor ki menti meg a világot?

Te, egyedül Te!! Emelkedj, hogy képes legyél befogadni az igazi önvalódat. A világot azok az emberi lények mentik meg, akik felemelkednek az anyag ragacsából, megtisztulnak és képesek befogadni a feltétel nélküli szeretet ötödik dimenziós rezgésképét.

Erre mindig is képes lettél volna. Most ne bízd magad a hamis prófétákra, legyél Te a saját létezésed irányítója!

Jakab István

Valami baj van az emberek agyával?  – Dr. Simoncsis Péter, Jakab István

Miért van az, hogy örökké elégedetlenek vagyunk? Miért azzal töltjük folyamatosan az időnket, hogy okot keressünk arra, hogy mitől nem érezzük jól magunkat? Miért arra keresünk alibit és kifogást, hogy miért nem vagyunk boldogok? Miért a boldogtalanságunkra keresünk bizonyítékokat? Miért mindig azt nézzük, hogy miért nem csinálunk , intézünk el, oldunk meg , fejlődünk meg valamit, ahelyett, hogy életigenlésben lennénk? Mi minden befolyásolja azt, hogy ilyenek vagyunk?

A krónikus problémaközpontúság előbb, vagy utóbb megbetegít. Hogyan hatnak a szervezetünkre a problémák? Mik a fokozatai, stádiumai?

Tekintsük azt is át, hogy hogyan áll mindehhez az orvoslás? Mik a jelenlegi és mik a jövőbeli lehetőségek az egészségügy terén? A mostani változások során mi mindent kell komolyan vennünk és megtennünk önmagunkért? Meg tudjuk-e ugrani azt a szintet, ami most az életben maradásunk, illetve gondolva egy merészet, végre egy méltóságteljes, megbecsült, elismert, szabad és nem utolsó sorban egészséges élet feltétele?


A szabadságharcos kriptovaluták kivéreztetése – Juhász Gergely, Jakab István

Mi történt a kriptopiacokon? Meg tudnak-e maradni a kriptovaluták és át tudja-e valaha venni az arany helyét? Van-e esély arra, hogy a folyamat visszafordul?

Mi adta meg a piacnak a kegyelemdöfést? Ez is csak egy újabb pilótajáték volt? Kik a legnagyobb cégek, akik benne voltak?

Elkerülhető-e egy újabb pénzsöprés? Mi a helyzet a digitális pénzzel? Miben látják a jegybankok a kivezető utat? Mi az az egészséges pénz?

Mi újság a Great Resettel?

Elérhetőségek:
https://www.conclude.hu/
https://goldtresor.com/
https://azenaranyam.hu/


Hogyan kell kérni a Teremtő, vagy az Angyalok segítségét? – Bencze Ilona, Horányi Ágnes

Nagyon sokszor érezzük, hogy láthatatlan erők munkálkodnak körülöttünk, terelnek, súgnak, segítenek a legnehezebb és legváratlanabb pillanatokban. Biztosan mindenkinek vannak ilyen jellegű élményei. Tudunk-e velük kommunikálni? Szólhatunk-e hozzájuk? Kérhetünk-e tőlük valamit? Kell-e fizetnünk valamivel érte? Fel kell-e cserébe ajánlani valamit? Amit ilyen segítséggel kapunk, meg kell-e osztanunk másokkal?

Nem könnyű időszak ez a mostani. Oly sokáig voltunk tudatlanságban, és most egyszerre szakad a nyakunkba minden ismeret, amit eddig eltitkoltak előlünk, vagy amiben félre voltunk vezetve. Belépni annak valóságába az igazság ereje által, amikor felismerjük, hogy kik is vagyunk valójában, felszabadító, ugyanakkor megrázó élmény is lehet.

Nagyon sok minden volt rejtve és elfojtva magunkban. Az ébredés azzal jár és oda vezet, hogy meg kell mernünk szabadon élni mindent, ami jön. Azokat a dolgokat is, amiket eddig nem mertünk. Kaphatunk-e „föntről” ehhez segítséget?

Elérhetőség:
www.mokshazrt.hu

Bencze Ilona ügyvezető: +36/20/913-1645


Vakmerő szeretet – Babik Tamás, Csonka Csaba

Az igazi szeretet nem ismer határokat. Amikor valaki nem lát, vakon bízik. Teljes vakmerőséggel veti bele magát az élet minden eseményébe. Nem veti meg még a kalandokat sem. Vakhite pedig meghozza gyümölcsét.

Aki lát, nem tudja elképzelni, hogy annak, aki nem lát, mekkora agyi terhelést jelent a legkisebb, legegyszerűbb leghétköznapibb dolgok végrehajtása is úgy, hogy senki meg ne sérüljön, hogy baj ne történjen, és ezen túlmenően, minden nehézség ellenére minőségi életet éljen! Hatalmas erő, bátorság, és mindenekelőtt bizalom szükséges látássérültként boldogulni a világban.

Babik Tamás tud nevetni a nehézségein. Meg tudja látni a helyzetek komikumát, és a legnagyobb szeretettel vezeti, nevetteti meg és tanítja azokat, akik látnak. Azzal, hogy engedi, hogy betekintsünk az ő és a családja életébe, tényleg nagyon sokat tanulhatunk!

Elérhetőségek:

Babik Tamás
Sunny Masszázs
4026 Debrecen, Darabos u. 18. fszt
Telefon: 06/70/258-1061
Facebook: facebook.com/sunnymasszazsdebrecen
Weboldal: https://sunny-masszazs-debrecen.business.site

Csonka Csaba
Gyógykéz Masszázs-Csontkovácsolás-Manuálterápia Módszer
www.egyensulytorna.hu
www.gyógykéz.hu
Mobilszám: +36/30/549-1233
YouTube csatorna: Gyógykéz By Csonka Csaba


Szabó Gyuri bácsi – a Javasasszony unokája – Szabó György, Jakab István

Emlékezünk… Isten nyugosztalja a bükki Füvesembert, Szabó Gyuri bácsit!

Mi a különbség két gyógynövényárus között? Az, hogy az egyik szeretettel, tisztelettel, alázattal gyűjti a gyógynövényt. Ugyanazzal a tudással természetesen rendelkezhet egy másik gyógynövénygyűjtő is, de ha ez a szeretet és alázat hiányzik belőle, az ő gyógynövénye nem fog ugyanúgy hatni a gyógyulásra, az egészségre. Miért kellene minden városba, minden faluba, javasasszony, füvesasszony? Mert ők ismerik azt az ősi tudást, ami az emberiséget átbillenthetné a jelenlegi kémiai szerek használatáról. A természetben minden betegségünkre megtalálható a gyógyír, tessék újból használni. Ez nem tetszik a nagy gyógyszer lobbiknak, ugyanakkor az embernek hadd tetsszen. Mi a legfontosabb egy embernél? A szeretet, az alázat, és a tudás – mondja ezt mindnyájunknak Szabó Gyuri bácsi. Mekkora nagy kincsünk Ő, hungaricum ez az ember, szeressük örökké, és ameddig lehet, támogassuk utódait is, hogy meg tudják valósítani álmát, hogy országunkban újból iskolák legyenek, ahol javasasszonyokat képeznek! (Ismétlés)


Tekintse meg legfrissebb videóinkat ITT>> https://vntv.hu/category/videok/

Minden héten hírlevéllel kedveskedünk a VNTV nézőinek.
Ön is regisztráljon! : https://vntv.hu/a-vntv-heti-hirei/

Top
VNTV - Viva Natura Televízió