A Fény, aminek nincs árnyéka

Az elme a múltban szeret kapirgálni, a jövőtől félni vagy vágyakozni.

Jakab István

Az a fény, aminek nincs árnyéka, az a végtelen szeretet. Ez az egyetlen valóság. Minden, amit az elménk ezen túl kreál, az káprázat és illúzió.

Számunkra a fény akkor érzékelhető már, amikor megtörik. Az érzékelt fény mindig együtt jár az árnyékkal, ez a dualitás, a létezés tulajdonsága. A fény mindenben ott van, és a létezés alapeszenciája. Amikor arról beszélünk, hogy a vákuumtér nem más, mint óriási üresség – sokan hívják semminek -, akkor tudnunk kell, hogy ez a semmi a létezés lehetősége.

A vákuumtér tartalmazza a fénynek azt a megnyilvánulatlan állapotát, amelyből a gondolatrezgés képes egy formát létrehozni. A létrejött teremtmény, bármi is legyen az, fényből van. Létezésünkben ezt az okozati jelenséget észleljük. Amit vákuumtérnek hívunk, az nem több vagy kevesebb, mint a mindent kitöltő, végtelen gyors, egy időben, egyszerre, bárhol jelen lévő, és akkor jöhetnek a keresztapák. Ezt hívhatják egységes mezőnek, morfogenetikai mezőnek, tachionnak, fekete fénynek, akashának, egregornak, közös tudattalannak.

Jakab István

Hová tűntek a georgiai kövek?  – Prof. Dr. Bardócz Zsuzsanna, Jakab István

Mi mindent terveznek az emberiséggel? Hogyan ületetik el előre a nagy terveket az emberek tudatába, aminek a megvalósításában aztán ők öntudatlanul, szinte ellenállás nélkül együttműködnek? Ezeket a játszmákat az emberek kicsiben is művelik egymással, nincs semmi csodálkozni való azon, ha maga az egész emberiség is benne van egy ilyen féle nagyobb méretű irányítás kalapjában.

A mostani helyzet azonban egészen különleges, hiszen az emberek átlátják a titkos terveket és nem feltétlenül tetszik nekik. Azt, hogy a tömegek részéről milyen reakció, ellenállás, vagy válaszlépés várható, azt egyelőre senki sem tudja. Láttunk már korábban is arra példát, ahogy ellenállás nélkül mennek embercsoportok a vesztükbe, de az emberi tudatban felébredt valami, ami úgy tűnik, hogy az élet nagy játékát egy új dimenzióba emeli át.


Robotok leszünk, vagy szabadok? Ez a kérdés, válasszatok! – Jakab István, Horányi Ágnes

Az emberi élet nagy földi játéka egy más szintre került. Nagyot nyitott az árnyoldalunk, csak dolgozzatok rajta! Ha még mindig nem dolgozol a tudatodon, ha nem alakítod át a gondolkodásodat, ha nem vagy teljesen jelen a tudatosságban, akkor más fogja irányítani az életedet! A mai technológiákkal könnyen elérik a tudatalatti programjainkat, ami aztán irányított bábjátékossá fokozza az emberi lényeket.

A bábjáték azonban csak egy árnyjáték. A manipulált elme által teremtett illúzórikus álvalóság fenntartása rendkívül energiaigényes és költséges. Látszólagos kényelmet ad, amelynek ára a félelem és a szenvedés. Sokan ettől függetlenül ezt választják, mert addig sem fáradoznak azzal, hogy vállalják saját életük irányításáért a fáradtságot és a felelősséget. Bizony, aki egyszer felébred, s nem álmodik tovább, az meglátja mi zajlik a világban, és az igazság erejénél fogva mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy a mostani égő házból kimenekítsen mindenkit, akik még mindig a hazugság álmát alusszák.


Amikor nem hozza már a nyugdíjat a postás! – Juhász Gergely, Jakab István

Lesz-e mindig nyugdíj? Van-e erre bármiféle garancia? Nyugodtak lehetünk-e? Mi a helyzet a nyugdíjpénztárakkal? Mit tudunk más országok nyugdíjrendszeréről? Tudunk-e valamit tenni annak érdekében, hogy egy válságos helyzetben is biztonságban legyünk? Milyen leheteőségeink vannak arra az esetre, ha nem folyósítanak több nyugdíjt? Megoldás lehet-e az arany? Milyen biztonságot nyújthat egy olyan számla, amely mögött arany a fedezet? Lehet-e tudni, hogy milyen lesz a modernkori nyugdíjrendszer?

Az, hogy amiért megdolgoztunk, amit már megszereztünk, megteremtettünk, legalább reálértéken tudjuk tartani, mindenki számára nagyon fontos. Fontos, hogy valamivel legalább az infláció miatti veszteséget valami ki tudja egyenlíteni.

Elérhetőségek:

https://www.conclude.hu/
https://goldtresor.com/
https://azenaranyam.hu/


Gyógyító kezek – Valahol a prevenció és a rehabilitáció között – Csonka Csaba, Horányi Ágnes

Recseg-ropog az anyagi világunk. Megjelenik-e vajon ez a rengeteg, nem feltétlenül kívánatos változás, ez a sok izgalom a fizikai testünkben? Hogyan hat vissza ránk, ha a világ megbolondul? Hogyan tudunk tenni magunkért? Mi mindent hozhat belőlünk elő ez a mostani időszak? Valaki vészjóslóan tekint a jelenlegi dolgok alakulására, valakinek ez egyenesen a megszabadulás a régiből, ami nem igazán működött már.

Milyen összetett kezelés javasolt arra, hogy ne csak egy gyors tüneti kezeléssel rendezzük a bajainkat, és ideig-óráig fájdalommentesen tudjuk tenni a dolgainkat, hanem meg lehe-et valahogyan szüntetni azokat az okokat is, amik a már meglévő testi elváltozásainkhoz vezettek?

Csonka Csaba elérhetősége:

Gyógykéz Masszázs-Csontkovácsolás-Manuálterápia Módszer
www.egyensulytorna.hu
www.gyógykéz.hu

Mobilszám: +36/30/549-1233

YouTube csatorna: Gyógykéz By Csonka Csaba


A vízkristályok fontossága – Masaru Emoto emléke – Jakab István, Kardos Gyöngyvér, Masaru Emoto

Hogyan tudjuk életre kelteni a halott vizet? Hogyan tud szemmel látható lenni a szellem hatalma? Hogyan hatnak a gondolataink az anyagra? Hogyan áramlik az élet a világban? Hogyan tudunk felemelkedni a fény felé? Hogyan reagál az anyag arra, ha a fényt akarjuk általa szolgálni? Hogyan tudjuk a dolgoknak visszaadni a szeretet állapotát?

Mit okoz a világban, ha a belső vízkristályszerkezetünk felemelkedik a szeretet erejével?


Tekintse meg legfrissebb videóinkat ITT>> https://vntv.hu/category/videok/

Minden héten hírlevéllel kedveskedünk a VNTV nézőinek.
Ön is regisztráljon! : https://vntv.hu/a-vntv-heti-hirei/

Hogyan tudom támogatni a VNTV működését?

Filmkategóriáink

Lejátszási listák

Filmjeink az elmúlt évekből

Aktuális látogatók száma

Top
VNTV - Viva Natura Televízió