Mit üzen a lélek?

Mit értesz abból amit értesz? Ne beszélj nekem az igazságról, mint objektív valóságról. Az igazság is csak egy vélemény, ítéletrendszereink szövevényében…

Jakab István

A lélek nyelve az érzés: boldogság, fájdalom, betegség. Ezek voltak idáig, mert a balgatestnek csak így tudott üzenni! Ma mit üzennek a lélek jelzései? Megszabadultál a birtoklás barbár békjójától és néha mégis belül a „titkos méreg foga rág”. Az újjászülető ember vajúdásai ezek az érzések. A test börtöne még húzna, visszavárna. A lélek már szárnyal. Gondolkoztál már azon, hogy miért hagyja el a szánkat egyre gyakrabban a lélek szavunk? Ki börtönéből szabadult, kinek eddig neve sem volt, mert ha említették is, Ő csak a test egy része volt. A szabadult lelkek egyesülnek, lélek morzsák kenyérré gyűlnek, és táplálják az égen az újra feltűnő csillagokat.

Jakab István

Nem kell feladnunk a játékot! – Laár András, Jakab István

Veszítjük el az eddigi kapaszkodóinkat. A kérdés csak az, hogy ezek a börtönünk rácsai voltak és most kiszabadulunk ebből, vagy ezek nélkül még nagyobb veszélyeknek leszünk kitéve? Mi az, ami elvehetetlen? Akarja egyáltalán valaki azt, hogy boldogok legyünk? Célja-e bárkinek az, hogy jól legyünk, hogy egészségesek legyünk, hogy elégedett, minőségi, jóléti életet éljünk? Számíthatunk bárkire egy méltóságteljes élet megteremtésében saját magunkon kívül?

Mit adtak az emberiségnek a világvallások? Mit oldottak meg, hová vezették az embereket? Miért támadják egymást még az azonos vallású népek is?

Milyen kulcsfontosságú szerepe van most a tudat megtisztításának? Lehet-e ezt dráma helyett játékosan csinálni?

Mi ETIKA TÚRA JÁTÉK rendelés

Dr. Laár-Sramkó Kata +36/30/285-049
Email: kata@drlaarkata.hu

BESENYŐ Naptár rendelés: https://besenyopista.hu/naptar/


Mi jön most vajon, szétválasztódás, vagy egyetlen közös fajjá olvadás? – Prof. Dr. László Ervin, Jakab István

Mi várható közelről szemlélve és mi messzibb, nagyobb távolból? Mi az, ami fenntarthatatlanná teszi a világot? Reális elvárásunk-e a létezéstől az, hogy csak pozitív, jó dolgokat akarunk megélni és elfogadni? Milyen mély pontra került most az emberi lét és vajon merre megyünk tovább?

Van-e eshetősége annak, hogy kihalunk? Tehetünk-e bármit a sorsunk alakulásáért? Mire ad a tudat lehetőséget? Miben kell mindenképpen változtatnunk? A változás most globális szintű. Két irány látszik tisztán kirajzolódni, az egyik visszatér a természethez és az élővilág számára kedvező, a másik azonban teljességgel szembemegy az élettel. Hogy melyik lesz az erősebb, a minden pillanatban újjászületés és a természettel együtt fejlődés, vagy a parazita lét miatti süllyedés, senki nem tudhatja, de talán az egész szerves részeként még befolyásolhatja!

Budapest Klub/The Club Of Budapest: https://hu.clubofbudapest.com/ Email: theclubofbudapest@gmail.com


Kinek, vagy minek az évezrede következik? – Dr. Drábik János, Jakab István

Miért nem tud az ember békében élni? Meg lehet-e érteni a szörnyűségek miértjét? Meddig kell visszanyúlnunk a múltba a lehetséges válaszokért? Mi rejtőzik igazából a dolgok mögött? Cél-e, hogy pusztuljon a világ?

Valójában milyen erők feszülnek egymásnak? Ki kezdte és ki fogja befejezni a most zajló háborút?

Kik azok, akikről alig tudunk valamit? Kik az agytröszt tagjai? Meg lehet-e szüntetni a mindent tönkretevő parazitaságot?


Áll-e még zászló a magyarságnak? – Kovács László, Jakab István

Milyen kincsekre bukkanhat az, akit komolyan érdekel a magyarság múltja? Mit találhatunk, ha nem ragaszkodhatunk az eddigi kutatásokhoz, a tudományos forrásokhoz? Miért annyira zavaros és érthetetlen a múltunk? Mi az, ami megbízható forrás és mi nem az? Ki látja át az egészet, amit eddig feltártak a múltunkról? Mit tudhatunk őseink hitéről? Hol folyik az őstörténet feltárása?

Mi vajon Magyarország jövője? Kik ülnek a magyarság ütőerein? Miért nem tudunk megfelelően működni?

További információk:

www.karpatria.hu
www.karpatria.net


Felszabadulás a korlátok alól – Mi az az RTT, Rövid Transzformatív Terápia?

Kész és gyors megoldásokat akarunk kapni a problémáinkra. Csodapirula márpedig nincs mindenre. Ahhoz, hogy változni tudjunk, el kell hagynunk a komfortzónánkat. Miért maradunk mindig inkább az ismert és biztos rosszban, mint az ismeretlent bevállalva átalakulni, továbblépni?

Mit művelnek velünk ítéletrendszereink? Hogyan szól bele az életünkbe a tudatalattink? Hogyan működik a belső hang?

Ki a túlélő, az erősebb, vagy aki rugalmas és alkalmazkodni tud a változásokhoz?

Miért olyan fontos, hogy a felismerések bennünk történjenek meg? Mi az az erő, ami tartós áttörést hozhat bennünk?

Dr. Volford Anita elérhetősége:

Facebook: Szabadság és bőség
https://www.facebook.com/profile.php?id=100083213744537


Tekintse meg legfrissebb videóinkat ITT>> https://vntv.hu/category/videok/

Minden héten hírlevéllel kedveskedünk a VNTV nézőinek.
Ön is regisztráljon! : https://vntv.hu/a-vntv-heti-hirei/

Hogyan tudom támogatni a VNTV működését?

Filmkategóriáink

Lejátszási listák

Filmjeink az elmúlt évekből

Aktuális látogatók száma

Top
VNTV - Viva Natura Televízió