Mi lenne velünk a félelmeink nélkül?

Egy a lelkünk, minden más múlandó
Mennyi még az út hátra?
Oly hosszú volt az út ezidáig.
Bolygók haltak, világok születtek.

Szorítsuk meg egymás finom lelkét,
s éltessük reményünk szüntelen!

Jakab István

A hüllő gondolkodásmód a belső ellenség, és ha tanító, akkor áldás?

A változást nem kell siettetni? Ez a pocsolyában fuldokló halak himnusza. Minden előttünk járt civilizáció halottas éneke.

Egyszer, csak egyszer kéne felébrednie minden alvónak,

hogy ráébredjen az egyetlen hamisítatlan igazságra….

A félelem nem létezik! Csak mi generáljuk!

Mi lenne velünk a betegségeink nélkül? Mi lenne velünk ítélkezéseink nélkül? Ki alakítja a valóságunkat? Ki hozza el a háborút, vagy a békét? Ki valósítja meg a Jelenések könyvében leírt próféciákat? Ki a jóslatok végrehajtója? Ki tartja életben a hiedelmeidet? Kiben él az angyal és a sátán? Mi lesz azon a napon mikor ráébredsz, hogy mindent Te teremtesz?

„Minden az embertől való” – mondta Hamvas Béla. 

A félelmeid nélkül nem félnél a szabadságtól.

Betegségek nélkül nem félnél cselekedni, szabad akaratból!

Ítéleteink nélkül tudnánk igazán szeretni.

Amikor rájössz, hogy a hit erejével teremtesz minden „valóságot”,

s a csoportos hitrendszerek irányítják a világot.

Minden, ami a teremtéshez, a változáshoz kell, ott van a kezedben…

A szó, a gondolat a legveszélyesebb fegyver, és egyben varázspálca. Nem vagy fegyvertelen.

Csak tudd, mire használod a teremtő erődet…

A félelem is saját alkotásod, mint a harag, a vágy, a szerelem vagy a részegséged…

Japán kísérlet, amit ma a falu mindig részeg kocsmárosa is megerősített…

Egy csoport fiatalt itattak sörrel. Az egyik fele a csapatnak alkoholos sört kapott a másik fele mentes sört ihatott korlátlanul… Az ötödik korsó után egymást támogatva akartak távozni, mikor is megtudták, hogy a csapat fele, csak fantom részeg. Ragaszkodtak az állapotukhoz, egyformán dülöngéltek büfiztek, ökörködtek. Az alkoholszonda, kijózanító erejű volt az ál-piásoknak, azonnal józanul viselkedtek… Beindult a józan program. A mi kocsmárosunk ugyanígy győzködött egy helyi piást, aki aznap csak mentes sört kapott…

A placebo ugyanígy működik! Mindent mi teremtünk! Megértetted?

Akkor nagyon gyorsan mulasszuk el a világvégét, a balsorsot, a félelmet, a betegséget, kinek mi van a listáján!

Hogy ez nem ilyen egyszerű?

Ez legyen az első, amin tudatosan változtatsz.

Minden tőlem változik, magam vagyok a változás lehetősége… Élek vele, hogy jobban éljek…!

Jakab István

Boldogok, akik a szívükkel látnak! – Kenéz Kamilla, Babik Tamás, Horányi Ágnes

Áldott, kit nem vakít el e hamis világ, s nem téveszt meg az illúzió káprázata. Van, aki csak a torzítatlan, megtévesztésektől mentes valóságot „látja” és éli. Mekkora lélek-jelenlétre, milyen kifinomult érzékelésre van szükség a mindennapi életviteléhez annak, aki elveszíti szeme világát? Mi az, ami a szem számára láthatatlan? Mit gondolnak rólunk vajon azok, akik nem kell, hogy a szemünkbe nézzenek ahhoz, hogy a vesénkbe lássanak? Teljesen lemeztelenedve érezzük magunkat, amikor velük vagyunk. Maszkjaink, álarcaink náluk egszerűen nem műküdnek!

Életünk legbensőségesebb pillanataiban becsukjuk a szemünket. Szerencsésnek érzik magukat azok, akit tudatosságuk révén felismerik, hogy ők mindig csak ezt élik.

Az emberi tudatlanság egyre nagyobb sötétségekbe ránt. De nyugodtak lehetünk, mert vannak körülöttünk olyan segítők, akik pont a legnagyobb sötétségben lehetnek a legkiválóbb vezetőink. Kenéz Kamilla és Babik Tamás a legtisztább természetük szerint az igaz, tiszta feltétel nélküli szeretet kinyilvánításának csodálatos példái. Bizalmuk az életben, egymásban és másokban megrendíthetetlen. Igazi áldás találkozni velük, mert jól érzékelehető módon, ők az elkülönülésmentes, érintetlen „sötétség” végtelen isteni ürességéből, a mindenféle káprázattól mentes, hamisítatlan tiszta fényt hordozzák és árasztják szeretetként önmagukból!

Kenéz Kamilla és Babik Tamás elérhetőségei:

Sunny Masszázs

Cím: 4026 Debrecen, Darabos u. 18. fszt.
Telefon: +36/70/258-1061
Facebook: https://www.facebook.com/sunnymasszazsdebrecen
Weboldal: https://sunny-masszazs-debrecen.business.site/


Álmodod az életed, vagy éled az álmodat? – Paulinyi Tamás, Horányi Ágnes

Minden elalvással feltétel nélkül belezuhanunk a végtelen semmibe, az ismeretlenbe. Az esetek nagyon nagy részében pedig valami felébreszt ebből bennünket. Merre járunk vajon álmunkban? Mi lehet az álmok biológiai szerepe? Az álomvilágunk lehet, hogy egy másik életünk? Mit veszít, aki nem figyel az álmaira, aki nem foglalkozik velük, aki nem kíváncsi rájuk, aki nem akar emlékezni rájuk?

Mi mindenre jók az álmaink? Mit üzennek az álmaink? Jósolhatnak-e az álmaink? Összekeveredhet-e álom és valóság?

Mit jelent a tudatos álmodás? Lehet-e az álmok szeretetét annyira túlzásba vinni, hogy alvásfüggőséget kapjunk tőle és nem akarunk többé ébren lenni? Valóság-e az életünk, vagy álom csupán?

Ismerj meg mindent, amit csak az álmodásról lehetséges tudni! Ne hagyd ki álmaid napját!

További információ: https://szintezis.info.hu/almaidnapja/


Kombucha: A császárok itala, vagy az italok császára? – Szabó Nikolett, Jakab István

Mi a kombucha jelentősége az egészségmegőrzésben? Miért kívánja annyira a szervezet a kombuchát?

A kombucha gomba – elnevezésével ellentétben – valójában nem gomba, hanem ecetsav baktériumok és élesztőgombák szimbiózisa. Egy igazi kis önálló ökoszisztéma; baktériumok és élesztők együttélése. Számos élő és biológiailag aktív mikroorganizmust tartalmaz, amelyek az egész szervezetünket energetizálják.

A gombateát többnyire a szervezetben felhalmozódott salakanyagok kiürítésére, méregtelenítésre, a sav-bázis egyensúly fenntartására, emésztési problémák javítására fogyasztják.

A kombucha koncentrátum fogyasztásával probiotikus baktérium törzsek jutnak a bélrendszerbe, valamint a mikroorganizmusok által termelt szerves savak hozzájárulnak a bélflóra és az immunrendszer normális működéséhez, helyreállításához, az enzimek pedig a jó anyagcsere működést segítik elő.

A Kombucha készítmények megvásárolhatók a Viva Natura Webáruházban:
https://vivanatura.hu/termek-kategoria/kiszereles-szerint/kombucha-es-gombatenyeszet/


Teljesült egy álom – Schneider Gábor, Jakab István

Fontosak a személyes találkozások. A digitális tér nem élő tér, nem valódi és egészséges élettér. Kell egy olyan hely, ahol az egészséges életmód felé törekvő tudatos emberek találkozhatnak, beszélgethetnek, könyvet olvashatnak. Kell egy hely azok számára, akikben él az az egészséges és természetes igény, hogy az életminőségüket javítsák, emeljék, hogy összejöhessenek, és együtt időzhessenek ebben a jószándékú energiával telt légkörben.

Schneider Gábor mer nagyokat álmodni, és meg is kapja mindig az ezek megvalósulásához szükséges támogatásokat.

Még mielőtt totális irányítás alá vont rabszolgasorba taszítják az emberiséget, el kellene tudni szakadni az elektronika vívmányaitól, és vissza kell találnunk egymáshoz, az élő, szeretetre, társaságra vágyó embertársainkhoz. Lehet, hogy többé nem kérdés, hogy hol tudunk egymással találkozni?

További információk a www.bioenergetic.hu oldalon találhatók.


Értékteremtők – Jakab István, Földi Katalin

Minden ember életében elérkezik egyszer az a pillanat, amikor felismeri, hogy a legnagyobb érték az egészség! A saját egészségébe tehát mindenkinek érdemes befektetnie. Ha valaki teheti, akkor inkább az egészsége megőrzésére fordítson több figyelmet, ami önmagában véve is kellemes dolog lehet a testünk, lelkünk számára, ellentétben azzal, amikor már egy esetleges betegség legyőzésével kell szembenéznünk, és a gyógyulásunk reményében mindenféle kényszermegoldással kell igyekeznünk visszaszerezni szervezetünk egészségét.

Az, hogy hosszú és minőségi életet tudjunk élni, az önmagunkra történő érdemi odafigyeléssel, törődéssel és gondoskodással kezdődik. Szervezetünk meghálálja az egészségére fordított energiát, tudást, valamint a megfelelően kiválasztott és alkalmazott egészségtudatos életmód stratégiát.

Tekintse meg a Viva Natura Webáruház legfrissebb ajánlatait: www.vivanatura.hu


Tekintse meg legfrissebb videóinkat ITT>> https://vntv.hu/category/videok/

Minden héten hírlevéllel kedveskedünk a VNTV nézőinek.
Ön is regisztráljon! : https://vntv.hu/a-vntv-heti-hirei/

Hogyan tudom támogatni a VNTV működését?

Filmkategóriáink

Lejátszási listák

Filmjeink az elmúlt évekből

Aktuális látogatók száma

Top
VNTV - Viva Natura Televízió