Szivárvány szakácskönyv: zellerkrémleves és zöldborsó pástétom – Lénárt Gitta, Jakab István
Directors
A nyers, élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent a szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. A prémium szárítmányokkal akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség, vagy gyümölcs. Ezúttal a zellerkrémleves és a zöldborsó pástétom elkészítésének fortélyait leshetjük el.
A jelen videó és audió tartalom a FIX televízió kizárólagos tulajdona. Minden jog fenntartva.




![Magán: [ID: w9IEBF2OO9Y] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/12/magan-id-w9iebf2oo9y-youtube-aut-360x270.webp)
![Magán: [ID: 5LCzmKsVhWg] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/12/magan-id-5lczmksvhwg-youtube-aut-360x270.webp)
![Magán: [ID: IfF7jyF1cns] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/12/magan-id-iff7jyf1cns-youtube-aut-360x270.webp)
![Magán: [ID: j2tqIbPVTzc] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/11/magan-id-j2tqibpvtzc-youtube-aut-360x270.webp)
![Magán: [ID: juQlZTgmIWU] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/11/magan-id-juqlztgmiwu-youtube-aut-360x270.webp)
![Magán: [ID: EE4ZvWBcdQU] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/11/magan-id-ee4zvwbcdqu-youtube-aut-360x270.webp)
![Magán: [ID: VEmAw6BmPfM] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/11/magan-id-vemaw6bmpfm-youtube-aut-360x270.webp)
![Magán: [ID: AiO7OY2kzUw] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/11/magan-id-aio7oy2kzuw-youtube-aut-360x270.webp)