Szivárvány szakácskönyv: zellerkrémleves és zöldborsó pástétom – Lénárt Gitta, Jakab István
Directors
A nyers, élő táplálkozás nagy előnye, hogy kíméli és takarékoskodik az enzimkészletünkkel. A főtt, feldolgozott élelmiszerek emésztése, hasznosítása igen nagy megterhelést jelent a szervezetünknek, míg a nyers ételek tartalmazzák a saját megemésztésükhöz szükséges enzimeket. A prémium szárítmányokkal akkor is vitalizáló, nyers ételeket és italokat varázsolhatunk az asztalra, ha épp nincs a kezünk ügyében friss zöldség, vagy gyümölcs. Ezúttal a zellerkrémleves és a zöldborsó pástétom elkészítésének fortélyait leshetjük el.
A jelen videó és audió tartalom a FIX televízió kizárólagos tulajdona. Minden jog fenntartva.





![Magán: [ID: WIVeZPTltRQ] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/10/magan-id-wivezptltrq-youtube-aut-360x270.jpg)
![Magán: [ID: ri3I4H_d29c] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/10/magan-id-ri3i4hd29c-youtube-auto-360x270.jpg)
![Magán: [ID: 9G-OLf8bsRM] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/10/magan-id-9g-olf8bsrm-youtube-aut-360x270.jpg)
![Magán: [ID: mqBrI3Ab7MY] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/10/magan-id-mqbri3ab7my-youtube-aut-360x270.jpg)
![Magán: [ID: hGBCjnKFZHc] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/10/magan-id-hgbcjnkfzhc-youtube-aut-360x270.jpg)
![Magán: [ID: RFZz_g0qU-Q] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/10/magan-id-rfzzg0qu-q-youtube-auto-360x270.jpg)
![Magán: [ID: gaSMWc42wuA] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/10/magan-id-gasmwc42wua-youtube-aut-360x270.jpg)
![Magán: [ID: MhQx_KOa0MM] Youtube Automatic](https://vntv.hu/wp-content/uploads/2025/10/magan-id-mhqxkoa0mm-youtube-auto-360x270.jpg)