Fasírtban a vitamin? Allergénmentes, vegán élelmiszer = egészséges választás? –János Csaba, H.Ágnes
Directors
Az egészségtelen élelmiszerek folyamatosan csökkentik az energiaszintünket. Az alacsony energiaszint a gondolkodást is a negatív tartomány felé tereli. Csak maga az egészségtelen táplálkozás egy lefelé húzó örvénybe taszítja az embert. Ha ezt tudjuk, akkor megtehetjük ennek pontosan az ellenkezőjét is! Egészséges tápanyagok bejuttatásával egyszerre tud javulni a fizikai állapotunk, a közérzetünk, erősödik a tudatosságunk, az immunrendszerünk, és a gondolkodásunk is abba az irányba tud állni, ami visszavezet bennünket a természetes, tiszta, eredendő természetünkhöz.
Nagyon sokak szervezete már lázad az egészségtelen szemét ellen, amit táplálékként akarunk vele megetetni. Azt, hogy milyen minőségű ételt veszünk magunkhoz és eszünk meg, nem foghatjuk senki másra! A test rendkívül intelligens és mindent már nem nyel le, mindent már nem emészt meg, hanem elutasítja, ami nem az egészséges működését szolgálja! Érdemes rá odafigyelni és hallgatni rá!
Szerencsére vannak most már olyan egészséges élelmiszer alternatívák, amik segítenek különösebb elvonási tünetek nélkül csökkenteni a húsfogyasztást, valamint megkímél minket az allergén érzékenységet okozó növények, adalékok bevitelétől. Nem kell megvárni a test működési zavarait, érdemes előre gondolkodni és a betegségek gyógyítására elköltendő gyógyszerek árát sokkal ésszerűbb minőségi, egészséges tápanyagokra költeni és megtisztelni a saját szervezetünket annak megfelelő táplálásával!
De vajon lehet-e finom, ízletes is, ami egészséges? Vajon a gyerekek is meg fogják enni a minden ártalmas anyagtól mentes szuperélelmiszereket? Hogyan vigyázzunk az egészségükre?
A beszélgetésben bemutatott készítmény megrendelhető a Viva Natura Webáruházban: https://n9.cl/2tcr7
További információk a https://vegadokk.hu/ oldalon találhatók.
János Csaba és Horányi Ágnes beszélgetése