A valódi biogazdálkodás az utolsó esélyünk! A természeté is! – Zabodál Imre, Horányi Ágnes
Directors
Talaj és napfény nélküli növénytermesztés és gyümölcstermelés. Műhús nyomtatás. Zöldség nyomtatás. Emészthetetlen rovarfehérjékkel dúsított élelmiszerek. Szennyezett, kizsigerelt, vagy éppen meg nem művelt talajok. Szennyezett, mérgezett levegő. Beavatkozás az időjárásba. Ha ezeken élünk, mivé válunk ezek hatására? Kafka csótányává?
A bennünk élő mikroélőlények mióta élnek velünk? Miért fontos, hogy ők jól legyenek? Mi minden van az élelmiszerekben, amik megakadályozzák a biológiai folyamatokat?
Mit adnak a természetes módon megtermesztett termények az emberi szervezetnek az ipari, nagyüzemi módon előállított termékekkel szemben? Minden bio, amire az van írva? Kell, hogy az egészséges termékek drágábbak legyenek?
Hogyan lehet a gyomorsav egészségét megőrizni? Milyen legyen a gyomorsav?
Mi ad boldogságot, mi az, ami igazi boldogsághormonokat termel?
Ne tegyük tönkre a testünket! Ne együnk folyamatosan, hagyjunk időt a kiürülésnek, a tisztulásnak, a méregtelenítésnek!
További információk a Természetgyógyász Magazin júniusi számában találhatók.
https://tgymagazin.hu/
Zabodál Imre és Horányi Ágnes beszélgetése