A gluténmentes kenyér gyengéje – Kollár Anita, Jakab István
Directors
Az emberi szervezet okosabb, mint gondolnánk. Nem hagyja, hogy a végtelenségig szennyezzük értéktelen, génmanipulált, vegyszerezett élelmiszerekkel. Ha ezekről a tényekről nem veszünk tudomást, előbb, vagy utóbb mindannyian kénytelenek leszünk testünk figyelmeztető jelzéseivel szembesülni. Testünk lázadásának köszönhetően esélyt adhatunk magunknak egy sokkal jobb minőségű, egészségesebb életre. A gluténérzékenység nem új keletű probléma és ma már egyre jobb minőségű, tápláló étkek állnak azok rendelkezésére, akik el akarják hagyni egészségtelen étrendjüket. Ne várjuk meg, amíg szervezetünk türelme elfogy, ne jussunk el odáig, amikor testünk már nem tudja tovább tolerálni a felelőtlen mérgezését, hanem hozzuk meg mi magunk, önszántunkból, tudatosan a döntést és figyeljünk oda, hogy mit viszünk a szervezetünkbe.
Weboldal: http://www.vntv.hu