A fermentáció túlélésünk záloga – Dr. Csicsor János, Jakab István
Directors
Miért vezet minden út a bélflórához? Fejben, vagy a bélben dől el minden? Hatalmas a káosz abban, hogy mit együnk és mit ne együnk. Hogyan tudjuk eldönteni, hogy a saját szervezetünknek mi lehet a jó? Mi az oka ennek a mérhetetlenül sok emésztési problémának?
Milyen szövetségben vagyunk a bélbaktériumokkal? Mi az a lektin? Melyik a legismertebb lektin? Hogyan tudjuk megérteni a lektineket? Mit tehetünk a minket támadó lektinek ellen?
Mi a legfontosabb szempont, amit mindenképpen nagyon fontos napjainkban figyelembe vennünk az étkezésünk során?
Elérhetőségek:
HYMATO PRODUCTS Kft.: www.hymato.hu
VIVA NATURA Webáruház: www.vivanatura.hu
Dr. Csicsor János és Jakab István beszélgetése